Skip to content

    

Brian Andersson

    

[themify_icon icon=”fa-paper-plane” link=”mailto:brian@majorstuenfysikalske.no” color=”light-blue” style=”medium” label=”brian@majorstuenfysikalske.no”]
[themify_icon icon=”fa-phone” link=”tel:+4746545276″ color=”light-blue” style=”medium” label=”46 54 52 76″]

 

Brian Andersson

Jeg var ferdig utdannet fysioterapeut i 2003 og akupunktør i 2007. Siden 2007 har jeg jobbet ved Majorstuen Fysikalske Institutt AS.

I min praksis kombinerer jeg disse to fagretningene og ofte inneholder en behandling hos meg manuelle teknikker, akupunktur og trening.

Jeg har stor tro på at alt som skjer i kroppen har en sammenheng og jobber ut ifra den teorien. Spesielt er jeg interessert i føttenes påvirkning av resten av kroppen. Feilstillinger og feil bruk av foten har direkte innvirkning på det som skjer videre oppover i kroppen. Ikke sjeldent ser jeg problemer i føtter som årsak til kne, hofte eller ryggsmerter.

Derfor har jeg videreutdannet meg innenfor fotanalyse og tilpasning av såler.

På Majorstuen Fysikalske Institutt AS er vi opptatt av tverrfaglig samarbeid og at du som pasient blir tatt godt vare på. Vi som jobber her gjør vårt ytterste for at du får en behandling som er spesielt tilpasset deg og dine behov.

    

Brian Andersson

 

Kontakt meg! 

Send Brian en melding fra kontaktskjemaet.